Nieuws

Nieuwsbrief Si-Jak Utrecht April 2018

Beste leden/ouders/verzorgers,

Zoals u de afgelopen periode heeft kunnen merken, wordt de sportschool Anton Geesink te Utrecht niet meer onderhouden door Duurzame Ontwikkeling Utrecht. Doel van de eigenaren is geld verdienen, kleine appartementen bouwen en verhuren. Wij als bestuur vinden het niet meer verantwoord om te blijven trainen op de locatie Anton Geesink. We zijn naarstig op zoek gegaan met behulp van de Gemeente Utrecht naar een andere locatie in de buurt. Deze hebben wij gevonden. De nieuwe locatie in Utrecht zal worden per 1 juni 2018:

SPORTHAL DE SPELER De sporthal De Speler ligt achter de Rietendak school, aan de Thorbeckelaan 18 in Utrecht, een paar honderd meter van de oude Dojo A. Geesink. De sportzaal bevindt zich op de bovenste verdieping. Een lift is aanwezig.

Tot aan de zomervakantie zal er een voorlopig rooster komen, voor de jeugd verandert er niet veel. De maandag Hapkido les in Utrecht komt voorlopig te vervallen Onderstaand rooster geldt tot aan de zomervakantie. Het rooster van na de vakantie komt op de website en wijzigingen worden eventueel aan u gemeld.

Lestijden vanaf 13 jaar (voorlopig).

Dinsdag
Hapkido/Taekwondo 20.00 uur – 21.15 uur

Donderdag
Hapkido/Taekwondo 19.00 uur – 20.15 uur

Lestijden tot 13 jaar (voorlopig)

Dinsdag
Hapkido/Taekwondo 18.30 uur – 19.15 uur (Beginners)
Hapkido/Taekwondo 19.15 uur – 20.00 uur (gevorderden)

Donderdag
Hapkido/Taekwondo 18.00 – 19.00 uur

Zaterdag
Taekwondo 10.00 uur – 10.45 uur (Beginners)
Taekwondo 10.45 – 11.30 uur (gevorderden)

 

-Sluiting meivakantie: van 27 april (koningsdag) t/m zaterdag 5 mei. Maandag 8 mei is er gewoon les volgens het rooster.

- 2e Pinksterdag (maandag 21 mei) vervallen alle lessen.

- Zomervakantie is van maandag 9 juli t/m vrijdag 31 augustus 2018.

 

De lessen na de zomervakantie starten volgens het rooster op zaterdag 1 september 2018.

 

Het Bestuur


Rijkserkende Leraren

Het niveau van TaeKwonDo en HapKiDo wordt bepaald door het niveau van de leraar: Onze leraren zijn aangesloten en werken samen met de International Hap Ki Do Cooperation, en de World TaekwonDo Federarion

Zij hebben ook - naast hun Nederlandse leraarsbevoegdheid- examen gedaan voor het Koreaanse leraarsdiploma. In Nederland zijn er slechts enkele leraren met deze bevoegdheid.

Indien u bij hen - met succes - examen aflegt voor I e dan (zwarte band ), dan is uw diploma rechtstreeks afkomstig uit Korea en wordt wereldwijd erkend en gewaardeerd.

Tevens werken wij ook samen met Dim Mak Europe met onder andere als doel de Hapkido en Taekwondo beoefenaars naar een hoger niveau te brengen in hun eigen stijl Hapkido en Taekwondo. Hierbij wordt Kyusho Jitsu, Dim Mak en Qi Gong toegepast

Inschrijven nieuwsbrief

Partners