• 06-54325285

Over ons

tkd2

Het niveau van TaeKwonDo en HapKiDo wordt bepaald door het niveau van de leraar: Onze leraren zijn aangesloten bij en werken samen met de International Hap Ki Do Cooperation en de World TaeKwonDo Federation, Zij hebben ook – naast hun Nederlandse leraarsbevoegdheid- examen gedaan voor het Koreaanse leraarsdiploma. In Nederland zijn er slechts enkele leraren met deze bevoegdheid. Indien u bij hen – met succes – examen aflegt voor I e dan (zwarte band ), dan is uw diploma rechtstreeks afkomstig uit Korea en wordt wereldwijd erkend en gewaardeerd.

Tevens geven wij ook les in Dim Mak met onder andere als doel de Hapkido en Taekwondo beoefenaars naar een hoger niveau te brengen in hun eigen stijl Hapkido en Taekwondo. Hierbij wordt Kyusho Jitsu, Dim Mak en Qi Gong toegepast

nhb_logowtftbnihc%20logo MAA logo


De lessen staan onder leiding van drievoudig wereldkampioen de heer Zingel Renshi 8e dan jiu jitsu, 6e HapKido, 4e dan TaeKwonDo, 5e dan Judo, 4e dan Kobudo. En onder andere de heer de Jongh, Rijkserkend Docent Martial Arts, TaeKwonDo / HapKiDo en tevens Rijkserkend Politie-Instructeur

 

Vreedzame School

Bij de Si-Jak staan normen en waarden hoog in het vaandel. Aangezien Taekwon-Do en HapKi-Do fysieke sporten zijn, kan het een enkele keer voorkomen dat kinderen een conflict hebben met elkaar. Om kinderen om te leren gaan met conflicten wordt in Utrecht al bij veel scholen de Vreedzame School methode gehanteerd.

Onze leraren hebben kennis gemaakt met deze methode en waar mogelijke / indien nodig passen zij dit ook toe in hun lessen.

Kijk voor meer informatie over de Vreedzame School op www.devreedzameschool.nl

 

Onze sportschool is gesloten op zon- en officiële feestdagen, behoudens mededelingengedaan door het bestuur/leraren die anderszins zijn. Tevens zal de Dojang gesloten zijn tijdens de vakanties, welke samen vallen met de vakanties van de openbare basisscholen behoudens mededelingen gedaan door het bestuur/leraren die anderszins zijn.


Rijkserkende Leraren

Het niveau HapKiDo wordt bepaald door het niveau van de leraar: Onze leraren zijn aangesloten en werken samen met de International Hap Ki Do Cooperation, en de World TaekwonDo Federarion

Zij hebben ook - naast hun Nederlandse leraarsbevoegdheid- examen gedaan voor het Koreaanse leraarsdiploma. In Nederland zijn er slechts enkele leraren met deze bevoegdheid.

Indien u bij hen - met succes - examen aflegt voor I e dan (zwarte band ), dan is uw diploma rechtstreeks afkomstig uit Korea en wordt wereldwijd erkend en gewaardeerd.

Tevens geven wij ook les in Dim Mak met onder andere als doel de Hapkido en Taekwondo beoefenaars naar een hoger niveau te brengen in hun eigen stijl Hapkido en Taekwondo. Hierbij wordt Kyusho Jitsu, Dim Mak en Qi Gong toegepast

Partners